Betingelser

Velkommen til handelsbetingelserne for Netjournal.dk. For at gøre det let for vores brugere at holde styr på det juridiske, har vi samlet vores handelsbetingelser i det følgende.

Netjournal.dk er en del af virksomheden:

Masked Media I/S
CVR-nr.: 34431264
Odensevej 29
5260, Odense S

Betingelserne gælder for alle aftaler indgået på Netjournal.dk med Masked Media I/S som virksomheden bag. I det følgende nævnes Masked Media I/S kun som Netjournal eller Netjournal.dk.

Når du anvender Netjournal.dk er du omfattet af alle betingelser nævnt på denne side, samt dokumenter vi linker til herfra.

Databehandleraftale

Disse betingelser er udformet med henblik på at beskytte brugernes personlige oplysninger og for at sikre overholdelse af gældende databeskyttelseslovgivning.

Vi tager behandlingen af personlige oplysninger meget seriøst og har implementeret passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger til at beskytte disse oplysninger mod uautoriseret adgang, tab, misbrug eller videregivelse. Vi vil kun indsamle, opbevare og behandle personlige oplysninger, når det er nødvendigt for at opfylde vores forpligtelser over for vores brugere eller i henhold til gældende lovgivning.

Vores betingelser for behandling af personlige data kan findes her: https://netjournal.dk/persondatapolitik/

Handelsbetingelser

Produktinformation

På Netjournal.dk oplyser vi alle vores produkters væsentligste egenskaber. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 30 27 06 08 eller via mail: info@netjournal.dk.

Som udgangspunkt tilbyder Netjournal.dk et online journalsystem, der er beregnet til behandlere såsom akupunktører, massører, terapeuter og lignende.

Netjournal.dk er en abonnementsydelse.

Rettigheder

Alle rettigheder til systemet tilhører Netjournal.dk. Køber har ved købt medlemskab opnået en ikke-eksklusiv brugsret til systemet, som Netjournal.dk til enhver tid kan inddrage uden varsel.

Priser

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne kan ændres løbende. Kunden vil blive faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Netjournal.dk accepterer ordren. Alle priser er vist ekskl. moms.

Abonnement

Når du køber et medlemskab til Netjournal.dk, vil du blive faktureret automatisk hver måned eller hvert år, afhængigt af dit valg af abonnement. Et abonnement kan tidligst opsiges til udløb af den periode, der er betalt for.

Betaling

Betaling foregår med betalingskort (f.eks. Dankort, Mastercard eller VISA), og alle data sendes altid krypteret (SSL) til vores betalingsgateway-udbyder (Quickpay). Du er sikret, at ingen ser eller gemmer dine oplysninger udover dig, vores betalingsgateway og betalingsudbyderen (Nets).

Vi trækker automatisk dit abonnementsgebyr månedligt eller årligt, indtil du opsiger aftalen med os. Betalingen trækkes forud, og du vil modtage en kvittering i Netjournal hver gang en betaling bliver foretaget. Kvitteringer sendes ikke via e-mail, men kan altid findes under din konto hos Netjournal.dk.

Hvis vi i forbindelse med en månedlig betaling ikke kan trække betalingen fra dit kort, vil du modtage en besked herom og blive bedt om at tilmelde et nyt betalingskort.

Bestilling

Præsentation af varer sammen med en pris på Netjournal.dk er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre et køb. Købers bestilling af varer/services fra Netjournal.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Netjournal.dk om at du som kunde ønsker at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem kunden og Netjournal.dk er først indgået, når Netjournal.dk ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud, eller når Netjournal.dk.

Misbrug

Netjournal.dk tager alle nødvendige forholdsregler for at forhindre misbrug af vores tjenester. Vi kan dog ikke garantere, at der ikke vil ske indtrængen i vores it-systemer. Hvis du som kunde mistænker misbrug af kortdata eller vores tjenester, eller hvis du har været udsat for misbrug af kortdata eller forsøg på indtrængen i dine it-systemer, skal du straks informere Netjournal.dk.

Hvis Netjournal.dk vurderer, at en kunde misbruger betalingssystemet, overtræder sikkerhedsforskrifter eller retningslinjer udstedt af Netjournal.dk eller Nets, eller hvis der sker misbrug fra kundens domæne, forbeholder Netjournal.dk sig retten til at stoppe kundens brug af betalingssystemet eller blokere adgangen til betalingssystemet fra det pågældende domæne uden varsel.

Netjournal.dk fraskriver sig ethvert ansvar, hvis kunden ikke overholder de sikkerhedsforskrifter og retningslinjer, der er udstedt af Netjournal.dk eller Nets.

Opsigelse og bindingperiode

Netjournal.dk forbeholder sig retten til at opsige enhver købt abonnement eller medlemskab uden varsel. Køberen kan til enhver tid opsige sit abonnement eller medlemskab. Opsigelsen vil træde i kraft ved udgangen af den igangværende periode, som typisk strækker sig over en måned. Hvis du ønsker at opsige dit abonnement eller medlemskab, bedes du kontakte Netjournal.dk på info@netjournal.dk.

Fortrydelsesret

Eftersom køber tager sit medlemskab i brug med det samme det er købt, er der ikke nogen fortrydelsesret. Det betyder, at køber ikke kan fortryde sit køb af medlemskab, når først købet er gennemført og medlemskabet er taget i brug.

Forbehold for ændringer

Netjournal.dk forbeholder sig retten til at ændre og opdatere betingelserne og vilkårene for vores tjenester. Det er vigtigt, at du holder dig opdateret med eventuelle ændringer, da de vilkår, der var gældende ved oprettelse af din konto eller dit abonnement, kan ændres over tid. Vi vil informere vores kunder om væsentlige ændringer, men det er dit ansvar at læse og forstå de opdaterede betingelser og vilkår.

Sidst opdateret 23-03-2023